Тиждень математики

Тиждень математики (13-17 грудня 2021 р.) пройшов за змішаною формою. 

З усного радіожурналу «Дивовижна математика», слухачі отримали інформацію з історії математики; дізналися про містику чисел та цікаві факти, які зуміли обчислити математики.

Засобами асинхронного зв’язку пройшов інтернет-челендж «Числа навколо нас». На платформі Classroom працювала творча майстерня «Малюємо по клітинках».

Свої математичні здібності, творчий потенціал, кмітливість, винахідливість, безмежне прагнення до перемоги та корпоративну культуру в повній мірі розкрили команди груп І курсу на очному «Математичному турнірі- 2021». У ході чесної і наполегливої боротьби у дев’яти конкурсах призові місця розподілилися наступним чином: І місце (29 балів) – команда групи № 5, ІІ місце (26 балів) –команди двох груп № 7 і  № 9, ІІІ місце (22 бала) – команда групи № 8.

Слухачам факультативного курсу «Підготовка до ЗНО з математики» викладачем Токар С.М. було запропоновано розв’язання 25 «життєвих» задач. Здобувачі освіти впевнено складали математичні моделі проблемних ситуацій, дібрали нестандартні способи їх вирішення.

Найактивніші учасники заходів, проведених у рамках предметного тижня  та переможці Математичного турніру відзначені подяками і солодкими призами.