Педагогічна рада за підсумками І семестру

10.01.2022 р.  в ПТУ №2  м. Дніпро  проведено Педагогічну раду, на якій розглянуті питання:

1. Аналіз навчально-виробничої діяльності  та навчально-виховної роботи за І семестр, завдання на ІІ семестр 2021-2022 н.р.;

2. Діяльність педагогічного колективу щодо практичного втілення інноваційних ідей, проведення психологічних, педагогічних та моніторингових досліджень, їх результативність;

3. Аналіз роботи з обдарованими учнями, участь в обласних та всеукраїнських конкурсах (олімпіадах) загальноосвітнього та профільного навчання;

4. Знайомство з новими надходженнями педагогічної та методичної  літератури.

Зі звітами виступили: керівник Зінченко В.Г., заступники директора з НВР Божко І.О., Бабіченко Н.В., старший майстер в/н Сиротченко О. В., методист Мазур І.Б., голови методичних об’єднань, бібліотекар Камлук А.В., інженер з охорони праці Федера Т.М.

На розгляд педагогічного колективу виступаючими були надані презентації, які продемонстрували динаміку навчальних досягнень здобувачів освіти І-ІІІ курсів за перше півріччя 2021-2022 н.р.

Голови м/к Столярова В.А., Назаренко Т.І., Сінкевич В.В. показали, як використовуючи участь здобувачів освіти в проектах МАН, залучити їх до активної пошукової та науково-дослідницької роботи, розвитку творчих здібностей. 

Педагогічна рада пройшла конструктивно, педагоги поділилися передовим досвідом, отримали нові ідеї для вдосконалення своєї професійної діяльності.

Зі звітами виступили: керівник Зінченко В.Г., заступники директора з НВР Божко І.О., Бабіченко Н.В., старший майстер в/н Сиротченко О. В., методист Мазур І.Б., голови методичних об’єднань, бібліотекар Камлук А.В., інженер з охорони праці Федера Т.М.

На розгляд педагогічного колективу виступаючими були надані презентації, які продемонстрували динаміку навчальних досягнень здобувачів освіти І-ІІІ курсів за перше півріччя 2021-2022 н.р.

Голови м/к Столярова В.А., Назаренко Т.І., Сінкевич В.В. показали, як використовуючи участь здобувачів освіти в проектах МАН, залучити їх до активної пошукової та науково-дослідницької роботи, розвитку творчих здібностей.

Педагогічна рада пройшла конструктивно, педагоги поділилися передовим досвідом, отримали нові ідеї для вдосконалення своєї професійної діяльності.

ped rada

ped rada1

ped rada2