Професiйно-технiчне училище №2 м.Днiпро


готує кваліфікованих робітників
на базі 9-ти та 11-ти класів
для машинобудівної та металургійної галузей

Їдальня

Раціональне харчування тих, хто навчається – одна з умов створення здоров’язберігаючого середовища в училищі. Для забезпечення повноцінного раціонального харчування учнів в училищі функціонує затишна їдальня загальною площею 300 кв. м. на 120 посадочних місць, яка включає: приміщення для миття рук, простору обідню залу, харчоблок, овочевий та хлібний цехи, цех для розробки м’ясних продуктів, морозильні камери та холодильники. Під час приготування страв використовується необхідний інвентар та кухонне обладнання. Гарячим харчуванням охоплені всі учні. У меню систематично включаються страви з м’яса, риби, овочів.

Image
Image
Image
Image
Image
Image