Новорічні традиції

Новорічні та різдвяні свята здавна вважались чарівними. Кожен народ має свої традиції за допомогою яких, як вважається, причаровується щастя на рік прийдешній.

Зимові канікули, красуня-ялинка, прикрашена кульками та гірляндами, подарунки, святковий настрій і, звичайно ж, новорічне чарівництво - все це очікує наших юнаків та дівчат, які навчаються у Професійно-технічному училищі №2 м. Дніпро.

Майбутні електрогазозварники та контролери у виробництві чорних металів виготовили елементи новорічного декору та  прикрасили їх, створивши оригінальну фотозону, де всі бажаючі можуть зробити селфі-фото.

З метою краще пізнати народні звичаї та традиції була проведена виховна радіогодина, під час якої пролунала розповідь про Андріївські вечорниці, святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохрещу – свята, які здавна шанували на Україні.

Також ведучі розповіли цікаві факти про новорічні свята не тільки в Україні, а і в різних країнах. На перервах з гучномовця лунали колядки, щедрівки та побажання щасливого Нового року! Все це створило чудовий святковий настрій!

nov tad1

nov trad2